Aanmelden bijeenkomsten van ADVT zijn verplicht stoelen te reserveren voor bezoekers!!

ADVT Nieuwsbrief

ADVT bijeenkomst

Zaterdagmiddag 4 december 2021

is het bijeenkomst van

Algemene Doven Vereniging Twente

Aanvang om 13.00 uur tot met 17.00 uur

Clubhuis open om 12.00 uur

In het Clubhuis van MVT  aan de

Beltrumbrink 52a te Enschede Zuid gehouden.

Aanvang  12.00 uur tot 17.00 uur

Info: http://advt.doven.club  -  http://oosten.doven.club

Facebook: www.facebook.com/advtwente

Mededelingen

- In vorige extra nieuwsbrief werd gevraagd om te stemmen voor wel of niet middag bijeenkomst op 4 december.... zie hieronder uitslagen.

- Voor bijeenkomsten binnen wordt er naar een vaccinatie of negatief testbewijs
gevraagd. Nu het team-ADVT aan de deur staat om jullie te controleren. Beslis zelf of je deel wilt nemen aan de bijeenkomsten.

Sinterklaas bingo 4 december

Op zaterdagavond 4 december 2021 wordt sint-bingo avond gehouden.

Het team ADVT gaat 3x sint-pakketten (inhouden van grote boodschappen tas) kopen, en diversen prijzen van spaarkaarthouders meegenomen. (wel in verpakking)

Spaarkaarthouders, die 1 prijs of meer meegenomen heeft, krijgt zij of hij 1 of meer spaarpunten. Niet oude en gebruikte spullen. Max. 4 stempels per spaarkaarthouder.

Historie ADVT

Gevraagd / gezocht oude foto's of documenten van ADVT

Kijk op historie ADVT foto's klik hier >>

Doven bibliotheek

De bibliotheek van de ADVT is op het gebied van doven- en slechthorend de meest uitgebreide bibliotheek van het Oost in Nederland.

Er zijn aantal doven boeken, dvd’s en cd’s, en ook doven tijdschrift. Verder heeft onze bibliotheek abonne­menten op Nederlandse doven tijdschriften.

ADVT spaarkaarthouder

Er zijn aantal reglement voor spaarkaart van ADVT.

1. Bezoek met stempelkaarthouder zijn lidmaatschap van ADVT.
  2. Stempelkaart is strik persoonlijk lid.
  3. Vanaf elke 3x consumpties een stempels.
  4. Spaarkaart blijft geldig moet maximaal 3x per jaar bezoek na laatste stempel bij ADVT dan behoud het lidmaatschap zijn spaarkaart.
  5. ADVT behoudt zicht het recht acties op elke moment te wijziging of het
    spaarkaarthouder niet meer geldig.

Vernieuwd pagina voor leden inloggen om kijken hoeveel van  ADVT spaarstempels gespaart. (wachtwoord opvragen bij Ewald)