Aanmelden bijeenkomsten van ADVT zijn verplicht stoelen te reserveren voor bezoekers!!

ADVT Nieuwsbrief

Beste,

ADVT-Team wenst u het allerbeste voor het nieuwe jaar waarin wij hopen u nog vaak van bijeenkomsten te mogen zijn. Wij bedanken u voor het vertrouwen en de aangename gezellig bijeenkomsten.

Ewald en Patrick.

ADVT bijeenkomst

Zaterdag 8 januari 2022

is het bijeenkomst van

Algemene Doven Vereniging Twente

Vanwege overheid maatregelen van COVID-19

In het Clubhuis van MVT  aan de

Beltrumbrink 52a te Enschede Zuid gehouden.

Aanvang  12.00 uur tot 17.00 uur

Info: http://advt.doven.club  -  http://oosten.doven.club

Facebook: www.facebook.com/advtwente

Mededelingen

- Vanwege overheid maatregelen kunnen we niet overdag en avond dovenclub bijeenkomst te gehouden. Op vrijdagavond 14 januari is er weer een persconfectie en hoop het lockdown te beeindigd of wijzigingen maatregelen.

- Nieuwe Agenda 2022 zie op site van  bijeenkomsten.

Winterbuffet bijeenkomt 5 februari 2022

(Onder voorbehouden ivm op vrijdagavond 14 januari persconfectie van corona maatregelen.)

ADVT organiseert een voorjaarsbijeenkomst 2022 met een gezellig Winterbuffet voor doven en SH. Iedereen is welkom om te komen eten.

Er staan minstens 3 verschillende stamppotten op het menu.

Dit alles met verse rookworsten, Speklappen, gehaktballetjes, gebakken spekjes, stevige jus, zilveruitjes en Augurken.

Rond om 18.00 uur zullen we beginnen met eten

ADVT spaarkaarthouder

Er zijn aantal reglement voor spaarkaart van ADVT.

1. Bezoek met stempelkaarthouder zijn lidmaatschap van ADVT.
  2. Stempelkaart is strik persoonlijk lid.
  3. Vanaf elke 3x consumpties een stempels.
  4. Spaarkaart blijft geldig moet maximaal 3x per jaar bezoek na laatste stempel bij ADVT dan behoud het lidmaatschap zijn spaarkaart.
  5. ADVT behoudt zicht het recht acties op elke moment te wijziging of het
    spaarkaarthouder niet meer geldig.

Vernieuwd pagina voor leden inloggen om kijken hoeveel van  ADVT spaarstempels gespaart. (wachtwoord opvragen bij Ewald)