Bijeenkomst van zaterdagavond op 10 juni . Gezellige avond. Clubhuis open 19.00 uur tot met 24.00 uur .

Wandelgroep


Welkom bij de Wandelgroep ADVT

 

Hou je van wandelen en vind je het leuk om met een groep te lopen? 'De Wandelgroep ADVT' organiseert tochten in het Oosten van Nederland. Een groep bestaat uit gemiddeld 5 à 15 personen. De afstanden variëren van 5 km tot 20 km. We lopen in een ontspannen wandeltempo. Genieten van de natuur en gezelligheid staat centraal.

Tijdens de wandeling pauzeren we meestal in een restaurant, en nemen een hapje of een drankje. We lopen één keer in de twee weken op zaterdag of zondag. Opgave vooraf is niet nodig als je lid bent. Als je mee wilt kom je naar het vaste verzamelpunt in Enschede. De heen- en terugreis worden zoveel mogelijk met het eigen auto afgelegd.

De organisatie bestaat dankzij de inbreng van de leden. Dat betekent dat iedereen naar eigen vermogen een steentje bijdraagt. Bijvoorbeeld door eens gids te zijn of een wandelagenda samen te stellen. Leuke foto's maken onderweg kan natuurlijk ook!

Heb je zin om een keer mee te gaan? Het enige dat je nodig hebt zijn goede wandelschoenen en eten+drinken voor onderweg.

 

We horen graag van je!