Aanmelden bijeenkomsten van ADVT zijn verplicht stoelen te reserveren voor bezoekers!!

Spaarpunten

U ontvangt spaarpunten bij elke bezoek en bij elke 3 consumptie aan doven club ADVT krijgt u 1 stempel.

Het aantal spaarpunten die u krijgt staat bij het dovenclub ADVT op gegevens vermeld.
U dient wel als lid geregistreerd te staan om gebruik van ons spaarpunten systeem te kunnen maken.

Uw spaarpunten worden namelijk automatisch aan uw gegevens gekoppeld. In de dovenclub ADVT vind u activiteiten ( BBQ, Bingokaart, Tombola, dranken en etc. ) waarop u korting krijgt via u spaarpunten.

Spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor geld en kunt u alleen besteden in deze activiteiten van ADVT.

Bonus spaarpunten
Regelmatig geven wij extra BONUS spaarpunten aan onze leden. Op deze manier kunt u sneller punten sparen en activiteiten van ADVT bestellen die u met de gespaarde punten kunt betalen.

Gratis aanmelden
U kunt zich gratis registreren (ledenformulier) voor een lidmaatschap ADVT , hieraan zijn geen kosten verbonden. Zodra u een bestelling plaatst kunt u direct spaarpunten gaan verzamelen.