Bijeenkomst van zaterdagavond op 3 december Sint bingo aanvang 19.00 uur.

Spaarpunten

U ontvangt spaarpunten bij elke bezoek en bij elke 3 consumptie aan doven club ADVT krijgt u 1 stempel.

Het aantal spaarpunten die u krijgt staat bij het dovenclub ADVT op gegevens vermeld.
U dient wel als lid geregistreerd te staan om gebruik van ons spaarpunten systeem te kunnen maken.

Uw spaarpunten worden namelijk automatisch aan uw gegevens gekoppeld. In de dovenclub ADVT vind u activiteiten ( BBQ, Bingokaart, Tombola, dranken en etc. ) waarop u korting krijgt via u spaarpunten.

Spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor geld en kunt u alleen besteden in deze activiteiten van ADVT.

Bonus spaarpunten
Regelmatig geven wij extra BONUS spaarpunten aan onze leden. Op deze manier kunt u sneller punten sparen en activiteiten van ADVT bestellen die u met de gespaarde punten kunt betalen.

Gratis aanmelden
U kunt zich gratis registreren (ledenformulier) voor een lidmaatschap ADVT , hieraan zijn geen kosten verbonden. Zodra u een bestelling plaatst kunt u direct spaarpunten gaan verzamelen.

Er zijn aantal reglement voor spaarkaart van ADVT.

1. Bezoek met stempelkaarthouder zijn lidmaatschap van ADVT.
  2. Stempelkaart is strik persoonlijk lid.
  3. Vanaf elke 3x consumpties een stempels.
  4. Spaarkaart blijft geldig moet maximaal 3x per jaar bezoek na laatste stempel bij ADVT dan behoud het lidmaatschap zijn spaarkaart.
  5. ADVT behoudt zicht het recht acties op elke moment te wijziging of het
    spaarkaarthouder niet meer geldig.